Nieuwsupdate

Leerling Hanze College doorloopt verkorte route vo-mbo

Juli 2021
1 minuut

Joey Welling van het Hanze College is vanwege zijn excellente prestaties geselecteerd voor de verkorte route vmbo-mbo. Begin nieuwe schooljaar start hij in leerjaar 2 van de mbo-opleiding Mobiliteit en Transport.

De leerlingen die dit verkorte traject mogen doorlopen, hebben in het derde leerjaar van het Hanze College laten zien boven de rest van de klas uit te stijgen. Theoretische kennis, praktische vaardigheden en inzet zijn goed. Vanuit deze werkhouding selecteren vakdocenten leerlingen voor een verkort mbo-traject.

Joey is geselecteerd door de vakdocent Mobiliteit en Transport. In het vierde leerjaar van het Hanze College heeft Joey meer praktijk-opdrachten gemaakt en extra stage gelopen na zijn examenperiode. Joey doorloopt in zes weken tijd het eerste jaar van het mbo. Dit gebeurt via online lessen thuis en via praktijklessen op het mbo. Dit laat zien dat de Joey gedreven is, omdat hij dit traject in zijn eigen tijd doorloopt. Zijn medestudenten hebben namelijk vakantie, omdat de examens achter de rug zijn. “Huiswerk maken om half vier in de nacht”?!

Joey, goed gewerkt! Diploma VMBO K Mobiliteit en Transport op zak! Gefeliciteerd. Nu genieten je resterende vakantieperiode!

Heb je vragen
of ideeën? Onze mensen staan voor je klaar!

Wil je graag meer weten over HybrideHelden
of heb je vragen over de technische sector?
We beantwoorden graag jouw bericht.

HybrideHelden is Empowered by Sterk Techniekonderwijs

created by Bigbooom