Activiteiten
agenda

Moeder-dochter middag voor groep 7

Dongemond College organiseert een moeder-dochtermiddag voor meisjes en hun moeders in de regio Amerstreek. Moeder en dochter gaan samen aan de slag om een leuk technisch werkstuk in elkaar te zetten. Natuurlijk met hulp van ervaren docenten. Er is plaats voor 24 duo’s. Inschrijven: moeders en dochters stuur een mail naar sto@dongemondcollege.nl

19 mei 2022

15:45 - 17:15 uur

Dongemond College Raamsdonksveer

Logistiek café

Het Logistiek café is een groot succes. Daarom herhalen we deze activiteit komend schooljaar vaker. Wil je docenten vmbo en mbo uit de regio ontmoeten, de samenwerking versterken, van elkaar te leren en een duurzame relatie opbouwen met mensen uit de sector Logistiek? Volg de informatie op deze site of mail naar t.vanbokhoven@curio.nl.

Docenten gaan op stage

Omdat ontwikkelingen in techniek en technologie snel gaan, lopen al onze technische praktijkdocenten stage in het bedrijfsleven. Zo'n stage is win-win: docenten komen in contact met mooie bedrijven, houden kennis en kunde up- to-date en enthousiasmeren hun leerlingen. Leerlingen lopen op hun beurt weer stage in deze bedrijven óf gaan er misschien wel  werken.

Natuurlijk delen we graag de enthousiaste verhalen met jullie. Lees hier het verslag van Mark Jansen die al een docentenstage liep.

Gastlessen op het Hanze College

Bedrijven uit de regio gaan gastlessen verzorgen op het Hanze College Oosterhout. Op deze manier halen we letterlijk en figuurlijk de praktijk de klas in en bouwen we zo aan toekomstgericht onderwijs.

Bouwlingstraat 74
4902 AK Oosterhout

No items found.
No items found.

HybrideHelden is Empowered by Sterk Techniekonderwijs

created by Bigbooom